דם בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/02/2012 | 20:40 | מאת: רועי

אתמול שמתי לב לכמה טיפות דם בשתן. שאר יצאות השתן נקיות. גם הבוקר היה מעט דם. המשך היום תקין. בן 46. בריא. הייתי היום אצל אורולוג, שמע את הסיפור נתן הפניה לבדיקת שתן כללית , וכבר קבע לי טור לציסטוסקופיה למקרה שלא יתגלה ממצא דלקתי בבדיקת השתן. השאלה היא: האם ציסטוסקטפיה מבצעים כל כך מהר? אין בדיקות נוספות שעושים לפני שמגיעים לבדיקה המפחידה הזו? שני אירועים של 3 טיפות דם זה אירוע כזה חמור? תודה.

23/02/2012 | 21:53 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

המצאות דם בשתן שאינו מלווה בכאבים ושלא מוסברת ע"י דלקת, אבנים מחייבת ביצוע ציסטוסקופיה

מנהלי פורום אורולוגיה