זרע בגוון וסמיכות שונים לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/02/2012 | 09:35 | מאת: ד

שלום, אני בן 26, ללא בעיות בריאותיות. חי אורח חיים בריא. אוננתי, והזרע היה בגוון וצורה שונים מאוד מהרגיל. צבע הזרע היה חום בהיר ולא צהבהב או שקוף והוא היה מימי ולא סמיך. מראה מוזר ולא רגיל. כמה רגעים לאחר השפיכה יצא לי מעט שתן צהוב ללא מראה חשוד. לפני מספר ימים קיימתי יחסים מוגנים. מעבר לכך, אינני פעיל מינית במיוחד. אני שוהה בחו"ל לתקופה ממושכת. מה דעתכם? תודה!

09/02/2012 | 15:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדובר בתופעה מוכרת הנקראת hematospermia כלומר דם בזרע. אין סיבה לדאגה , התופעה בד"כ חולפת ללא טיפול. במידה ותופעה נמשכת יש לפנות לאורולוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה