שאלת בקע מפשעתי ,,,

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/02/2012 | 11:16 | מאת: שרון הגלילי.

אני בן 63 והבעייה היא זו: בתקופה שנמשכת יותר משנה, מופיע דם כהה בנוזל הזרע . השאלה שלי: אם ישנו קשר כולשהו בין בקע מפשעתי, להימצאות של דם בנוזל הזרע ? בתוצאות הבדיקה שנתקבלו השבוע, ברוך השם, לא נמצאו ממצאים. ד"ר, מה עושים לשינוי המצב (הקיים מעל לשנה), כדי שנוזל הזרע לא יהיה עם דימום ? והאם דימום זה לא יפגע ברמת הברזל בדם ? תודה מראש, שרון.

09/02/2012 | 14:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

יש לפנות לאורולוג לבירור אין קשר לבקע סביר להניח שהדימום לא יגרום לירידה בברזל

מנהלי פורום אורולוגיה