דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/01/2012 | 16:51 | מאת: אלה

שלום ד"ר בת 26 אני הרבה סובלת מדלקת בשתן כימעט כל חודש, כבר מיואשת לא יודעת מה לעשות. הלכתי לרופא אורולוג הוא רשם לי תרופה בשם דיספטיל שאני יקח את התרופה שעה ליפני קיום יחסי מין.שהדלקת יכולה להיות מי קיום יחסי מין.אני לא לקחתי כי זה אנטיביוטיקה זה לא היגיוני זאני יקח אותה כל פעם. אולי אני צריכה לעשות בדיקות אולטרסאונד שתן ועוד... מה לעשות? תודה

07/02/2012 | 18:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלה , לא אוכל להמליץ על טיפול תרופתי בפורום. תפני לאורולוג שאת סומכת עליו בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה