פליטת דם בזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2012 | 16:29 | מאת: אנונימי

שלום, אתמול בערב הייתי אצל חברה שלי וכאשר נפלט הזרע, הוא נפלט עם כמות גדולה של דם. הדבר הלחיץ אותי מאוד והלכתי לשירותים וראיתי שעם השתן ממשיך לצאת הדם אך לאט לאט הוא נפסק. הדבר הסביר לי שככל הנראה הדם לא מגיע עם השתן אלא עם הזרע. מעבר לדם נוזלי אשר יצא עם השתן, יצא גם מעט דם אשר נדמה היה כקרוש. האם הדם היה שם הרבה זמן לפני השפיכה? מה עלי לעשות עכשיו??

07/02/2012 | 16:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מדובר בתופעה מוכרת ונפוצה. במידה והתופעה ממשיכה תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה