שתן שחור

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/01/2012 | 18:19 | מאת: איריס

לאבא שלי בן 64 הוצאה הפרוסטטה לפני כ-4 שנים עקב קרצינומה של הפרוסטטה , לשמחתנו הגילוי היה מוקדם ובכל זאת החלטנו לעשות כריתה של כל הפרוסטטה,מאז אבא שלי בבדיקות תקופתיות והכל בסדר,לפני שבועיים הופיע שתן שחור בהטלת שתן בבוקר , אנו מתכוונים לעשות בירור מקיף בהתייעצות הרופא המטפל שלו, עד שנעשה זאת האם יש מקום לדאגה???אני ממש מודאגת אני אחות במקצועי וראשי עובד שעות נוספות,אודה על תשובה מהירה שתיתן לי קצת אפשרות לעבור את השבת במנוחה,תודה

24/01/2012 | 18:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שתן שחור ? ככל הנראה מדובר בדם בשתן ששהה זמן מה בשלפוחית ולכן הוא שחור בברכה

25/01/2012 | 16:26 | מאת: איריס

ברור שזה שתן ששהה זמן מה בכיס השתן , הדאגה היא , למה ???מה הסיבה לדימום בכיס השתן,זה יכול להיות משהו לא מדאיג??? האם זה יכול להיות משהו אחר חוץ מגידול בכיס השתן.כליה.וכו''....

מנהלי פורום אורולוגיה