כאבים באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2012 | 14:30 | מאת: ירון

ד"ר שלום לפני מספר שבועות התחלתי לסבול מכאבים קליחם באשך שמאל בחלק של חיבור האשך למפשעה, הייתי אצל אורולוג שחשד בדלקת יותרת האשך, שלח אותי לבדיקת us ותרבית זרע שיצאו תקינות, בהמשך החלו גם כאבים בבטן תחתונה באזור האגן שהקרינו לאזור הגב, נעשה גם ct בטן שיצא תקין ובידקות דם ושתן שיצאו תקינות. היום יש עדיין כאבים עמומים באשך ובבטן תחתונה מידי פעם.וזה נמשך כבר מס" שבועות. האם יכול להיות שיש בכל זאת דלקת באשך למרות שהבדיקות יצאו תקינות? האם הבדיקות הללו שוללות בד"כ דלקת באשך או יותרת האשך? תודה על תשובתך ירון

24/01/2012 | 18:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם כל הבדיקות יצאו תקינות סבירות נמוכה שבכל זאת יש דלקת באשך

מנהלי פורום אורולוגיה