אבנים בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/01/2012 | 17:19 | מאת: אריסטו

שלום יש לי אבנים בכליות גם קטנות וגם גדולות.... אבן בכליה שמאלית 1.5 ס"מ לא כואב לי כלום ולעולם לא כאב... מה שמוזר שגם את הקטנות אני ארגיש... האם כדי לעשות ניתוח כל שהוא או שחבל להעיר את המתים כמו שאומרים? ועוד שאלה קטנה..אני אדם שלא שותה הרבה בכלל...התחלתי לשתות 3 ליטר מיים ביום ואני מרגיש שאני משתין מדי פעם כאב כאילו עוברת זכוכית קטנה...מזה?האם נפלטות אבנים? תודה מראש מחכה לתשובה בבקשה אני לא יודע מה לעשות...

17/01/2012 | 18:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אריסטו, עם שם כזה איך זה שאתה לא יודע מה לעשות. אינני יכול בפורום להמליץ על ניתוח . אני לא מכיר אותך ואת המקרה . באופן עקרוני בד"כ מטפלים באבנים הגדולות 0.5 ס"מ. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה