המטוריה ו-ENTEROBACTER AEROGENES

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/01/2012 | 20:32 | מאת: מיכאל

שלום רב, אני בן 37 שנים, סובל לפחות פעם בשנה מדלקת בדרכי השתן. בפעם האחרונה (לפני יומיים) הדלקת התחליה מיידית בהמטוריה עם קרישי דם. סבלתי מכאבים בעת מתן שתן וגם ללא. בבדיקת תרבית נמצא ENTEROBACTER AEROGENES ואני מטופל באנטיביוטיקה ששפרה את מצבי. יש לציין כי אולטרהסאונד שנעשה בעבר היה תקין. כעת אני לקראת C.T. מה עשוי להסביר את הממצא הזה יחד עם נטייה לדלקות חוזרות אחת לשנה?! האם ישנן בדיקות נוספות לסיטי שמומלץ לבצע? תודה מראש,

10/01/2012 | 18:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , בדיקת ה- CT תראה אם יש בעיות אנאטומיות בדרכי השתן. יתכן ויהיה צורך בציסטוסקופיה

מנהלי פורום אורולוגיה