השגת זיקפה אחרי כריתת ערמונית רובוטית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/01/2012 | 11:57 | מאת: לויא

שלום רב האם נטילת ויאגרה או סיאליס עשויה לעזור לשיקום כושר הזיקפה לאחר ניתוח כנ"ל? הכוונה לנטילה שוטפת, להבדיל מנטילת התרופה לפני קיום יחסים. אדגיש שבריאותי תקינה לחלוטין לאחר הניתוח ןה-psa עומד על אפס. אם כן - איזו תרופה, איזה מינון ולמשך כמה זמן? בתודה

10/01/2012 | 18:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , אתה מתייחס לקונספט שנקרא penile rehabilitation . ישנן דעות חלוקות בספרות לגבי יעליות הטיפול ודרך הטיפול. אם אתה רוצה להתעמק בעניין תעיין בלינק הבא: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1751036/ בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה