עקמת הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/12/2011 | 10:46 | מאת: רון ירון

אני לאחר לימופמה בכיב קבלתי לפני כ-5 חודשים קורס אחד של כימותרפיה בשם gemox או בשם העברי?ג'מזר מאז הזיקפה נחלשה והפין התעקם כלפי חוץ האם מדובר במחלת הפירוני או כתוצאה מהכימותרפיה?אציין כי לאחר הקורס הנ"ל טופלתי בכימותרפיה מסוג אחר eic אייס אשר לא שינו או החמירו את הבעיה נ.ב. אציין כי קודם לכימותרפיה אני מקבל אומפראדקס של 40 יכול להיות שגם הוא תרם לבעיה?תודה

10/01/2012 | 15:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ככל הנראה מדובר במחלת פירונאי , ולא בתופעות לוואי של התרופות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה