איבר מין מכווץ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/12/2011 | 17:45 | מאת: אנונימי7890

שלום, אולי זה קצת ילדותי אבל זה מאד מפריע לי, במיוחד בתקופת הטירונות למשל, והחלטתי לשאול- אני שלם עם האיבר מין שלי וגודלו ממוצע לגמרי, אבל בזמן הרפייה, לא בזקפה, הוא מאד מאד מכווץ, לפעמים אפילו אני מעדיף למתוח אותו מעט לפני מתן שתן.. אני מאד שלם עם הגודל שלו בדקות שלאחר זקפה למשל, וממה שאני רואה אצל רוב האנשים, במצב סטטי הוא נשאר אצלהם בערך ככה. למה אצלי זה מתכווץ? איך אני יכול לטפל בזה בכלל? לאחרונה הגעתי למסקנה שזה הפריע לי בהרבה שלבים בחיים, אפילו כשלא הייתי מודע לכך שזה מפריע לי. אשמח לעזרה! תודה!

31/12/2011 | 15:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, צריך לבדוק אותך כדי לענות על השאלה. בד"כ אני ממליץ לא לעשות כלום , לעיתים רחוקות יש מצבים שבעזרת ניתוח קוסמטי אפשר לשפר את המצב (penoscrotal webbing , penoscrotal transposition) בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה