אבנים בכלית פרסה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/12/2011 | 17:55 | מאת: 910

שלום רב, לאחר ביצוע CT אובחנתי כבעל כליית פרסה עם אבן בגודל 2-3 ס"מ. על סמך הנ"ל האם הטיפול הנכון הוא ניתוח PCNL או שיש לנסות קודם ריסוק לא פולשני.

31/12/2011 | 15:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יש לי שאלה. האם אתה הולך להתייחס ברצינות לתשובה שלי בפורום מבלי שבדקתי אותך ומבלי שראיתי את הצילומים ? האמת , אני מקווה שלא. אני מקווה שאתה יודע שכדי לקבל יעוץ רפואי איכותי צריך לפנות למומחה שיכול לתת תשובה מסומכת לאחר ששיקלל את כל הנתונים. אני לא חושב שזה יהיה מקצועי מצידי לייעץ לך בנושא כה מורכב בפורום. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה