אשך תמיר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2011 | 00:55 | מאת: סמי

שלום רב, בגיל שלוש עברתי ניתוח אשך תמיר בצד שמאל. אשך מצד ימין ב 95% מהזמן נמצא קרוב לאיבר ואני צריך כל הזמן לדחוף אותו מטה. בקיצור האשכים שלי לא באותו גובה וזה מפריע לי קצת. האם השק של אשך ימני קטן? האם הניתוח לקיבוע אשך יכולה להביא למצב של שני אשכים מתחת לאיב? שוב מפריע לי שאשך שמאך מתחת לאיבר ואשך ימני ליד האיבר.אגב, אני כבר זומנתי לניתוח לקיבוע אשך מצד ימין. נא תגובתך. תודה רבה רבה מראש

21/12/2011 | 08:52 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כדי לענות על השאלה צריך לבדוק אותך. נראה לי שכבר החלטת בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה