ציסטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/12/2011 | 09:24 | מאת: נילי

שלום, בת 41, יל"ד בבירור ליתר לחץ דם ביצעתי בדיקת אולטרסאונד. נמצאה ציסטה פארפלבית קטנה בשמאל. מה פירוש הדבר? אציין עוד , כי הוצאתי בעבר פוליפים מהמעי, פיברואדנומה בשד ויש גוש קטן בארובת העין (לא יודעת מה טיבו). האם לאור זאת יש אפשרות שהציסטה אינה שפירה? עוד נמצא בבדיקה - שארית שתן קטנה. היש לבצע בדיקות נוספות?

09/12/2011 | 21:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם הציסטה באמת ציסטה פשוטה אז מדובר בתהליך שפיר. שארית קטנה בד"כ לא מצריכה המשך בירור

10/12/2011 | 12:09 | מאת: נילי

איך אפשר לדעת אם היא פשוטה? לאיזה רופא פונים? נפרולוג? אורולוג? ואילו בדיקות יש לבקש על מנת לוודא שזוהי ציסטה פשוטה או משהו אחר?

מנהלי פורום אורולוגיה