כאבים בקצה הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/12/2011 | 00:53 | מאת: משה

שלום אני בן 38 בחודשיים האחרונים אני סובל מכאבים אדירים בעת מתן שתן וכמה דקות לאחריו , כמו כן גם מגע בקצה הפין כואב לי דבר נוסף ששמתי לו לב הוא שפתח היציאה של השתן שלי כביכול נסתם חלקית כך שהזרם הוא קילוח דק מה שמאריך את זמן ההטלה של השתן בעת יחסי מין לאחר החדירזה אין לי כאבים אך אם לא חדרתי שוב המגע עם קצה הפין כואב מאוד ההרגשה היא כאילו יש פצע פנימי אין לי דימום , לא נראה כלום חיצונית מידי פעם יש קצת הפרשה עשיתי בדיקות שתן שיצאו תקינות דבר נוסף בכאבים כחודשיים לאחר שאובחנה אצלי דלקת וטופלתי באנטיביוטיקה אני סובל מאוד ואובד עצות האם ניתן להסביר לי מה קורה איתי ?

09/12/2011 | 20:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום משה, יתכן ויש פה שתי בעיות שאינם קשורות אחת לשנייה אך יתכן שיש קשר בין הבעיות: 1. פתח מוצר - ממצא זה אופייני יותר לילדים אך יכול להיות גם בכל הגילאים 2. התלונות שתארת יכולות להעיד על סוג זה או אחר של דלקת ערמונית (יש 4 סוגים) ממליץ שתפנה ליעוץ מסודר ובדיקה בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה