העשרת הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2011 | 09:36 | מאת: בני

שלום ד"ר . אני בן 35 . רציתי לדעת איך אני יכול להעשיר את הזרע בתזונה ? אמרו לי לנסות לאכול אגוזי מלך או ג'ינג'ר מה עושים???

09/12/2011 | 20:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני לא בטוח ששינוי תזונתי יעשיר את ספירת הזרע. ירידה במשקל , הפסק עישון ואלכוהול והפסקת סמים (אני לא מכיר אותך ואינני רומז כמובן שאתה שמן, מעשן,אלהכוהוליסט או מסומם) משפרים את ספירת הזרע. (מקווה שלא נעלבת מניסוח התשובהה , כמובן שהתשובה היא כללית ואינה נוגעת לך ספציפית, כפי שציינתי אינני מכיר אותך

מנהלי פורום אורולוגיה