איבר מין עקום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/12/2011 | 15:58 | מאת: פלוני אלמוני

צהריים טובים. אני צעיר בן 21. רציתי להתייעץ בקשר לבעיה שמפריעה לי..: יש לי איבר מין שהוא נוטה לצד שמאל (כאשר הוא במצב רגיל ולא בזקפה). אני נולדתי כך וזה לא נוצר ממכה או משהו דומה לזה. מבחינת קיום יחסי מין או כל דבר אחר זה לא מפריע לי, אך מבחינה חיצונית זה מפריע לי בעין ורציתי לדעת אם יש ניתוח שיכול לסדר את הבעיה הזאת שלי, ולדעת מה היתרונות והחסרונות של אותו ניתוח. תודה מראש ושבת שלום.

05/12/2011 | 17:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

חשוב לדעת האם קיימת עקמת בזיקפה. התיקון של עקמת הפין נעשה לפי המצב בזיקפה ולכן אם הפין ישר בזמן שיקפה אי אינדיקציה לניתוח

מנהלי פורום אורולוגיה