בריחת זרע דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/11/2011 | 21:31 | מאת: אביב

היי אני ב23 ופתאום היום (לאחר שלא שתיתי כמעט בכלל אתמול והיום) חשתי עקצוצים וכשהגעתי לבית מהעבודה הבחנתי כי היתה בריחה של זרע ללא כל גירוי מיני! בשתן היו לי כאבים! התקלחתי ויצאתי לעבודה השניה שלי וכשחזרתי לבית שוב הבחנתי בבריחת זרע ושוב היו כאבים איומים בשתן. אני ממש נבוך ללכת לרופא האם מדובר במשהו שיכול להיות קריטי להערכתך? תודה ענקית

01/12/2011 | 19:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אביב, נראה לי שמדובר בהפרשה מהפין ולא בריחת זרע. יתכן וקיימת יחסי מין לא מוגנים ונבבקת במחלה. תפנה לרואפ לצקבלת טיפול בהקדם

מנהלי פורום אורולוגיה