חיידק קמפילובקטר SP

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/11/2011 | 16:46 | מאת: אופיר

שלום, היה לי חיידק קמפילובקטר SP בקיבה במשך חודש, לאחר טיפול כושל באנטיוביטקה שלא זוכר את שמה לקחתי שוב אנטיביוטיקה:זטו(אזניל) למשך שבוע. לאחר ארבעה ימי טיפול אני ואשתי כנראה נקלטנו(אנחנו שומרים נידה וזה היום היחיד של תשמיש שעשינו). השאלה שלי היא האם יש סיכון שהחיידק ו\או האנטיביוטיקה יכולים לפגוע בזרע בצורה כלשהיא? אשמח לתשובה, תודה.

15/11/2011 | 14:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

סביר להניח שלא הייתה פגיעה בזרע. יש סוגי אנטיביוטיקה האסורים בזמן הריון עלייכם להקפיד על כך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה