כאבים בטן התחתונה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/10/2011 | 00:06 | מאת: דני

שלום. אני בן 36 רווק יש לי כאבים בבטן התחתונה לא קבוע זה בא וחולף אובחנה אצלי באשך שמאל וריקוצלה בדרגה 1 האם יש קשר בין וריקוצלה לכאבים לעיתים חזקים בבטן התחתונה? האם זה שריר תפוס כתוצאה בקיום יחסי מין ללא גמירה? לעיתים זה מתחיל אחרי שאני מתפנה (לשתן) לעיתים זה מתחיל אחרי שאני מתעלס עם החברה ולא גומר(אולי זה תוצאה של אי גמירה ) אשמח לקבל חוות דעת, תודה

22/10/2011 | 22:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דני 1 לא יודע ממה נגרמים הכאבים תפנה ליעות מסודר, רצוי להיבדק

מנהלי פורום אורולוגיה