אוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/10/2011 | 20:33 | מאת: רובין

אני בן 27 , בריא , רווק, לא הייתי הרבה זמן במערכת יחסים . בשנה האחרונה אני מרבה לאונן לפחות 2-3 פעמים ביום . רצוי לציין שאני סטונדנט ויש לי יותר מידי זמן פנוי לכל העיניין הזה. לפני כחודשיים הייתי עם בחורה ולפני הסקס לא הייתה לי זיקפה טובה בכדי לחדור.. האם זה חד פעמי ? ובתקקופה האחרונה הזיקפה שלי באוננות לא משהו האם זה יחלוף ? האם זו תקופה כזו? תודה רבה.

19/10/2011 | 00:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

כפי שאריק אינשטין אמר: אל תתבייש, היה עצוב. אל תצטער, אם תצטער: זאת היא עונה כזאת, חבוב, זה רק הסתיו וזה עובר. לך ערירי בליל העיר, הבט לרום, חפש כוכב, מותר, מותר גם לצעיר להיות טיפה זקן בסתיו. זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב, ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב. בקיצור , אל תדאג , מדובר ככל הנראה בחרדת ביצוע וזה יעבור חג שמח

מנהלי פורום אורולוגיה