כאבים במפשעה ובטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/10/2011 | 12:22 | מאת: ערן

שלום ד"ר, אני בן 38, לפני כארבעה שבועות אובחנתי אצל אורולוג כסובל מדלקת באשך לאחר שאשך ימין שלי התנפח קלות והיה אדמומי.עשיתי אולטרסאונד של האשכים וזה יצא תקין לחלוטין. עשיתי תרבית שתן וזאת יצאה סטרילית. קיבלתי טיפול אנטיביוטי למשך 14 יום והנפיחות עברה מהר משהו כמו 4-5 ימים. המשכתי לקחת את האנטיביוטיקה 14 יום. עכשיו אני מרגיש כאבים מציקים באיזור של בין אשך ימין לעצם הירך (בבטן התחתונה). אלו כאבים עמומים שמלווים בזרמים באיזור שבין עצם הירך בטן תחתונה מצד ימין ואשך ימין. קשה לי לתאר את זה אבל זה מאד מפריע לי במיוחד בישיבה ממושכת. שאני בתנועה אני פחות מרגיש את זה. נבדקתי שוב אצל אורולוג וזה המליץ על אולטראסאונד של דרכי השתן וביקש עדויות לאבנים בכליות. עשיתי את האולטראסאונד שבוע שעבר וגם בדיקה זו יצאה תקינה. (זאת לפי הרופאה בודקת האולטראסאונד) אבקש עצתך/עצתכם בבעיה זו. תודה רבה.

19/10/2011 | 00:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ערן ! אני לא מסוגל ע"פ התיאור בלבד ומבלי לבדוק אותך להגיע לאבחנה. יתכן ומקור הכאבים אינו מאשכים אלה ממקור אחר: מפרקים , כאבי גב מוקרנים, גידים ועוד בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה