תכשירים רפואיים במזוודה או בתיק יד?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/10/2011 | 21:09 | מאת: נגה

עלי לנסוע לסין הבעיה שלי היא כזאת אני צריכה לנסוע עם מספר קטטרים קטן (2 או 3 )+ עזרקאין זל הסיבה היא קטטירזציה עצמונית. השאלה שלי היא: איפה עלי לקחת פריטים אלו בלי לעורר בלגן בבידוק הביטחוני תודה מראש

07/10/2011 | 16:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני ממליץ שיהיה לך מכתב באנגלית לגבי מצבך הבריאותי. לא אמורה להיות בעיה בבידוק. יש מגבלות לגבי כמות נוזל שניתן לעלות לטיסות. אולי כדאי שיהיה לך גם בתיק היד וגם במזוודה ליתר בטחון. דרך אגב , השאלה שלך אינה רפואית , מטרת הפורום לענות על בעיות רפואיות. תשובתי מתבססת על אינטואיציה שלי בלבד. בברכה וטיסה נעימה

מנהלי פורום אורולוגיה