מגע אוראלי לא מוגן וכאבים באשך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/10/2011 | 22:39 | מאת: אמיר

שלום ד"ר, כשבוע לאחר שעשו לי אוראלי לא מוגן, התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן, בוצעו 2 בדיקות תרבית תקינות, PCR STD שהעלה מיקרופלסמה הומיניס - חיובי. כשבוע לאחר מכן חזרתי על הבדיקת STD PCR ומיקרופלסמה הומיניס שלילי (ללא שום טיפול). בינתיים החלו כאבים בבטן תחתונה ובצד ימין, הורדתי כ-10 ק"ג (גם מהלחץ). רופא החליט לתת לי אזניל זטו 250 מ"ג (4 כדורים בפעם אחת) + זריקת רוצפין (תוך שרירית בטוסיק). הצריבה החלה להעלם (אך לא לגמרי), בנוסף הכאבים בבטן תחתונה וימנית עדיין קיימים. נשלחתי לCT בטן הכל תקין, עכשיו הפנו אותי לבצע US בטן תחתונה. בנוסף לכך היום כחודש לאחר המגע הלא מוגן, כאבים באיזור האשך הימני, וגם במפשעה/אגן ימנית. שאלתי, אם תשובות STD PCR הכל תקין, האם יכול להיות שנדבקתי במחלת מין אחרת שלא מזוהה ע"י הבדיקות האלו? מה זה אומר הכאבים באיזור האשכים? זה מאוד מדאיג אותי, אודה לתשובתך.

02/10/2011 | 23:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אמיר ! יכולהל היות מחלת מין שלא מאובחנת ע"י pcr-std. יתכן והכאבים באשך זה דלקת.

03/10/2011 | 21:16 | מאת: אמיר

27/03/2018 | 09:24 | מאת: רון

בתקווה שתענה אחרי שבע שנים יש לי את אותה הבעיה כמו שאתה מתאר מה אתה ממליץ לעשות האם עבר לך?

מנהלי פורום אורולוגיה