חיידק בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/09/2011 | 13:25 | מאת: קורל

שלום רב, בעקבות כאבים חדים וצריבות במתן שתן נשלחתי לתרבית. בינתיים החריפו התסמינים והופיעו קרישי דם קלים וצבע ורדרד על הנייר בעת הניגוב. רופא המשפחה החליט על טיפול אנטיביוטי "מונורול" עוד לפני קבלת התוצאות. ישנה הקלה מסויימת. בתוצאות נמצא שיש חיידק קולי ורופא תורן שהיה במקום רופא המשפחה רשם לי "אופלוקסצין" כי לדבריו ה"מונורול" הוא רק אקמול.... בינתיים חזר רופא המשפחה, ראה את הבדיקה וטען שזה מיותר לחלוטין לקחת אנטיביוטיקה נוספת. כעת אינני יודעת מה לעשות ולמי להקשיב? אשמח לחוו"ד נוספת ומודה מראש

24/09/2011 | 18:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

קרול שלום ! לא ניתן לדעת חוות דעת מבלי להכיר את כל פרטי המקרה. תפני לרופא

מנהלי פורום אורולוגיה