שלום....

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/09/2011 | 21:47 | מאת: דימה

ד"ר שלום. שאלה קצת מצחיקה אבל אני יודה אם תענה לי עליה. אני אחרי ברית. יש לי אירוע עוד יומיים(שבועיים לאחר ברית) סך- הכל הפצע החלים יפה מאוד וכל התפרים יצאו. האם זה בסדר שאני אלך לאירוע עם גי'נס שיכול להיות טיפה צמוד ויכול לגרום לטיפה אי נוחות. האם עדיף להימנע מכך הוא שזה יכול לגרום לנזק כלשהו פרט לאי הנוחות?

24/09/2011 | 13:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ! באופן עקרוני אם הכל בסדר לא אמורה להיות בעיה , בכל מקרה תתייעץ עם הרופא המנתח , אני לא יכול לתת חוות דעת מבלי לבדוק אותך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה