בעיית זקפה פתאומית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/09/2011 | 07:28 | מאת: אקילו

אני גבר בן 27 בריא בד"כ מאז ומתמיד בעל זקפה חזקה ונוקשה ואפשרות לקיים יחסי מין במשך זמן רב (חצי שעה ארבעים דקות) פעמיים בערב לפחות. יכולתי גם לקיים יחסי מין בפעם השלישית אך מבלי יכולת לגמור והדברים נראו לי טבעיים. מעולם לא הייתה לי בת זוג אך קיימתי יחסי מין עם עשרות נשים, חלקן לאורך תקופה וחלקן באופן מזדמן אבל הכוונה היא שמעולם לא הייתה לי בת זוג שאיתה קיימתי יחסי מין באופן תדיר. לאחרונה התחלתי בקשר עם בחורה ולפני מספר שבועות התחלנו לקיים יחסי מין. הקצב היה מסחרר - מחישוב שערכתי עולה שבשלושה שבועות (מינוס מספר ימים של מחזור ומספר ימים שלא נפגשנו) או במילים אחרות בערך ב 12 ימים שונים- קיימנו יחסי מין כמעט 30 פעמים. כל אקט שכזה ארך שעה לפחות. בסוף השבוע האחרון לקיתי בסינוסיטיס - והתחלתי בטיפול באוגמנטין- לציין שאת הכדור הראשון לקחתי ביום חמישי בבוקר- ביום חמישי למרות המחלה שכבנו והאקט היה ארוך ולאחריו היה אחד נוסף. ביום שישי בצהריים שכבנו שוב (שני אקטים בערך שעתיים ביחד). ואז בשישי בערב קיימנו אקט נוסף בן חצי שעה או 40 דקות ובמהלכו הפסקנו לרגע ניסינו לעבור למין אוראלי אך הזיקפה דעכה (לציין כי במהלך אקט עצמו הרגשתי כי אני לא בזקפה מלאה) עד כדי שאיבר המין כאילו מת. הבוקר (שבת) ניסינו שוב אך הוא אפילו לא הזדקר. במהלך היום הרגשתי זיקפה מספר פעמים אבל לא חזקה כפי שהרגשתי בעבר והיא נמשכה שניות בודדות וצנחה. הסתכלתי על איבר המין והוא נראה לי אדום. התחושה בו היא מעט "מנוכרת" אבל בשעות הערב הצלחתי על ידי אוננות להגיע לשפיכה מבלי להזקק לזיקפה מלאה חרף נסיונות רבים וארוכים ואף צפייה בפורנו. לציין כמובן כי מעולם זה לא קרה לי בעבר. השאלה שלי היא אם המחלה (החום) והאנטיביוטיקה פשוט נותנים את אותותיהם, האם הגוף שלי מותש אחרי קיום יחסי מין בקצב פסיכי או שמא מדובר בשילוב של השניים? קראתי ברשת האינטרנט והבנתי שתשישות ומחלה הן גורם אפשרי ושכל הגברים או רובם חווים "חוויה" מסוג זה במהלך חייהם. האם זה פתיר? אני חושש להכנס ל"חרדת ביצוע" וחברה שלי הציע שנעזוב את זה כמה ימים וזה יסתדר מעצמו. האם יכול להיות גורם אחר? בבקשה, רק תאמר לי אם זה היגוני שמחלה בתוספת לקיום יחסי מין בקצב פסיכי הובילו "אותו" להתמוטטות..

20/09/2011 | 16:43 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ! האם לקחת טיפול תרופתי נוסף פרט לאנטיביוטיקה? משככי כאבים , נוגדי גוד וכו' ? תרופות אלו יכולים להוביל לתופעה. האם יתכן שבאחד מהפעמים שקיימת יחסי מין הייתה תחושהשהפין "התפוצץ" כמו בלון. מצב זה נקרא שבר של הפין. סביר להניח שהחברה שלך צודקת. תמתין כמה ימים , תסיים את כל התרופות ותראה מה קורה. אם אתה עדיין מודאג תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה