צורת איבר המין של התינוק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/09/2011 | 18:12 | מאת: דנית

שלום, יש לי שאלה, בני בן שנתיים והיום יצא לי להסתכל על צורת איבר מינו. (בני עבר ברית מילה 7נ ימים לאחר הלידה) ועכשיו אני רואה כי לאיבר המין שלו אין צורה של כיפה בקצה. אני לא כל כך יודעת לתאר זאת אך אנסה בכל מקרה ישנה את הכיפה של איבר המין שבסיומה יש מעים מסגרת עגולה בולטת ואז זה את ההמשך של איבר המין .. כאשר אני מסתכלת אני רואה כי יש לו את הכיפה והיא ישר מתחברת לשאר איבר המין אין את המסגרת העגולה שכביכול מפרידה את ראש הפין לאורכו . מקווה שהצלחת להבין למה התכוונתי . אשמח לתגובתך .

17/09/2011 | 16:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דנית ! ככל הנראה עור הפין מכסה את העטרה, ממצא נפוץ אצל ילדים , תפני לאורולוג ילדים לבדיקה. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה