בדיקת אולטרסאונד דופלר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/09/2011 | 21:28 | מאת: רועי

שלום ד"ר בן 27 ,מעוניין לעבור בדיקת דופלר לזקפה,זקפה לא ממש תקינה בשנים האחרונות.האורלוג בקופ"ח שלי טוען שלא שולחים אצלם לבדיקה הזאת.יש אפשרות לבצע בדיקה זאת באופן פרטי? ידוע לך אולי מהן העלויות של הבדיקה? תודה. נ.ב עברתי לפני כמה שנים בדיקת לילה בזמן שינה-משך הבדיקה 417 דקות(נרדמתי בקושי שעה וחצי),מס' זקפות-3 זקפות אפקטיביות-1 הארוכה ביותר-35 דקות קצרה ביותר-5 דקות, קשיחות- בסיס-98% קצה-100%

05/09/2011 | 00:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רועי ! לפי התאור של המקרה אני לא בטוח שבדיקת US דופלר תתן אינפורמציה נוספת על הקיים. כל עוד בדיקת NPT (אותה בדיקה שביצעת בשינה) תקינה סביר להניח שאין בעיה אורגנית. בכל מקרה ישנם מרכזים המתמחים בבעיות אין אונות. תפנה לאחד המרכזים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה