קטטר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/08/2011 | 21:07 | מאת: מוטי

עקב שילוב של דלקת בדרכי השתן וערמונית מוגדלת הוחדר לי קטטר לפני 3 ימים למשך עוד יומיים נוספים. כל הזמן יש לי תחושה של צורך להשתין והתחושה הולכת וגוברת, תחושה בלתי נעימה בעליל. האם זה תקין, או מראה על בעיה? האם צריך לפנות לרופא לצורך בדיקת תקינות הקטטר? תודה.

31/08/2011 | 00:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מוטי ! אם הקטטר מנקז היטב סביר להניח שהוא במקום. במידה ויש בעיות בניקוז או המשך תסמינים כדאי לפנות לבדיקה. המצאות קטטר בשלפוחית מודלקת בהחלט יכולה לגרום לתסמינים דומים למה שאתה מתאר בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה