צ'יסטה באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/08/2011 | 21:09 | מאת: יוסי

שלום לך ד"ר עמוס נאמן.. השבוע הייתי בבדיקה של האשכים שניקראת us ונימצאה לי צ'יסטה בראש האפידידימוס הימני בגודל כ- 2.4X1.4 ס"מ. משמאל הודגמו וורידים ספרמטיים מורחבים במידה קלה-בינונית, עם היפוך זרימה בזמן ביצוע וולסלווה.בסיכום נירשם שיש ווריקוצלה דרגה 1-2 משמאל. וצ'יסטה בראש האפידיידמוס הימני. רציתי לדעת מה ההשלכות ואם צריך לעבור ניתוח בשביל להסיר את זה והאם זה יכול ליצור בעיות כולשהן. בתודה רבה יוסי.

30/08/2011 | 22:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי. כדי לענות על השאלה שלך צריך בראש ובראשונה לבדוק אותך. לעיתים צריך לבצע בדיקות נוספות כמו ספירת זרע ובדיקת US בשאלה ספציפית לנפח האשכים. תפנה לאורולוג בכיר ליעוץ בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה