שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/08/2011 | 22:04 | מאת: תמר (פעם שניה)

כתבתי אתמול, ואין כל התייחסות, בו בזמן ששואלים אחרים נענו... אנא התייחסותכם גם לפניתי שלי... שלום רב, הנני אישה בת 81 הסובלת משלפוחית רגיזה. עברתי את כל הטיפולים הנדרשים בנושא זה ע"י אורולוגית בקופת החולים ובבית החולים איכילוב ובסופו של תהליך, אחרי סדרה של שימושים בתרופות שונות, הגיעה הרופאה להחלטה כי פרימוניל היא התרופה המתאימה ביותר. עם זאת, לתרופה אין כל השפעה עלי ואין שום שיפור במצבי. ביום שישי האחרון האזנתי לתוכניתו של פרופ' רפי קראסו ברדיו והוא המליץ על שימוש בתרופה אלטרולט. שאלתי: האם התרופה טובה והאם כדאי לבקשה מרופא המשפחה? תודה. תמר.

30/08/2011 | 22:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום תמר ! אני לא יכול להמליץ על טיפול תרופתי בפורום. במאמר מוסגר אציין שאני לא נוהג לרשום תרופה זו למטופלי עבור אינדיקציה זו , אך יתכן שיש כאלו שכן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה