אני מאוד מוטרד.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/08/2011 | 16:00 | מאת: אלמוני

האשך שלי הגיע לגודל לא רגיל בשנים האחרונות. לא מדדתי אותו, אבל מדובר על משהו שבין לימון לתפוז, קצת קרוב יותר לתפוז. כשבדקו אותי בלשכת הגיוס לפני 17 שנה אמרו לי שיש לי מים באשך. לא עשיתי עם זה כלום. האם יכול להיות שזה קשור למצבי כיום?. אנא דוקטור, אנא ברצינות על שאלתי: יכול להיות שזה סרטן?. האם אני בסכנת חיים?. מחכה לתשובה.

30/08/2011 | 22:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הדרך הטובה ביותר להפיג את כל החרדות שלך זה לפנות לאורולוג לצורך בדיקה. במקרים אלו לרוב אני ממליץ גם לבצע US אשכים. אני מבין שאתה מאוד מודאג ולכן ממליץ לפנות בהקדם האפשרי. הסיכוי לסרטן אשכים נמוך , אך מכיוון שלא נבדקת לא ניתן לשלול זאת במאה אחוז. תפנה לבדיקה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה