שלפוחית שתן רגיזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/08/2011 | 16:17 | מאת: תמר

שלום רב, הנני אישה בת 81 הסובלת משלפוחית רגיזה. עברתי את כל הטיפולים הנדרשים בנושא זה ע"י אורולוגית בקופת החולים ובבית החולים איכילוב ובסופו של תהליך, אחרי סדרה של שימושים בתרופות שונות, הגיעה הרופאה להחלטה כי פרימוניל היא התרופה המתאימה ביותר. עם זאת, לתרופה אין כל השפעה עלי ואין שום שיפור במצבי. ביום שישי האחרון האזנתי לתוכניתו של פרופ' רפי קראסו ברדיו והוא המליץ על שימוש בתרופה אלטרולט. שאלתי: האם התרופה טובה והאם כדאי לבקשה מרופא המשפחה? תודה. תמר.

25/08/2011 | 10:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני לא חושב שהשיטה לטיפול " שמעתי על תרופה ואני רוצה לקחת אותה היא טובה" . רוב רופאי המשפחה לא יאשרו לך תרופה כי את שמעת תוכנית ברדיו ואת רוצה אותה. הרך הנכונה זה לפנות לרופא מומחה בתחום בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה