חיידק בשתן גיל 55

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/08/2011 | 12:02 | מאת: קרולין

שלום, בשבוע האחרון היה לי חום מאוד גבוה וצריבה במתן שתן לאחר שמסרתי בדיקת תרבית שתן הסתבר שיש לי חיידק. הרופאה נתנה לי אנטיביוטיקה והפנתה אותי בכל זאת לאורולוג לבדיקת הפרוסטטה. לא ממש הבנתי את הקשר אך אני מבין שזאת בדיקה שכדאי לעשות בגילי. אשמח לקבל יותר פרטים בנוגע לפרוסטטה ואיזה סיכונים יש בגילי ומדוע בעצם צריך לבדוק את זה?

20/08/2011 | 19:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

הערמונית היא בלוטה שנמצאת בכל הגברים. קיימת המלצה מסוימת ע"י גופים שונים לאבחון מוקדם של סרטן ערמונית ע"י בדיקה ידנית של הערמונית ובדיקת חלבון בדם שנקרא PSA

מנהלי פורום אורולוגיה