אי מתן שתן לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/08/2011 | 10:24 | מאת: אבי

אישתי עברה ניתוח להוצאת סרטן מאיזור הרקטום .3 ימים אחרי הניתוח כשהוציאו לה את הקטטר היא לא יכלה להטיל שתן .בוצע נסיון מס' פעמים והיום 3 שבועות אחרי הניתוח היא עדיין מחוברת לקטטר. נקבע לה לתור לעוד 3 שבועות לאורולוג והרופאים אומרים שהמערכת צריכה להתאושש ,כי הניתוח נמשך 4 שעות בתנוחה של אישה יולדת .היא בת 60 , מה דעתך. תודה על התשובה

20/08/2011 | 17:13 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לעיתים באמת לוקח זמן לשלפוחית "להתאושש" . לעיתים יש צורך בביצוע קטטריזציות עצמיות במקום קטטר קבוע. אתם צריכים לפנות לאורולוג מומחה לצורך יעוץ בברכה ד"ר עמוס נאמן

06/04/2012 | 10:08 | מאת: אלדד

שלום, לאימי יש מקרה דומה, אימי עברה ניתוח ברקטום וכעבור שבוע וחצי אינה מצליחה לתת שתן עצמאי. תוכל בבקשה להפנות אותי לרופאים מומחים בתחום? או לתת לספר איך התנהלתם במקרה שלכם?תודה אלדד 0526685397

מנהלי פורום אורולוגיה