דם בזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/08/2011 | 21:35 | מאת: מיקי

שלום רב! לפני כשבועיים הרמתי מסע כבד ולאחריו במשך מספר ימים הרגשתי כאב באשך השמאלי רק בזמן תנועה מסויימת. הכאב חלף למרות שאני חושב שעדיין אני מרגיש מין רגישות מסויימת. עם או בלי קשר אתמול יצאה כמות דם רצינית בזרע תופעה שמעולם לא קרתה לי והדאיגה אותי מאוד. מאיזה סיבה זה יכול לקרות? האם יש סיבה להיות מודאג? אני בשנות ה20 לחיי בריא בדר"כ.

09/08/2011 | 18:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

התופעה של דם בזרע הינה נפוצה. במידה והדימום ממשיך יש לפנות לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה