המתנה עד למתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/07/2011 | 17:21 | מאת: ציפי

לאחרונה, אני מרגישה שאני צריכה לשרותים אבל כשאני יושבת, לפעמים לוקח לי כמה דקות עד שיוצא השתן. לאחר בדיקה, אין לי דלקת בשתן ולאחר US להלן התוצאות: אולטראסאונד בטן: כבד- בעל מרקם הומוגני, אינו מוגדל לבלב- תקין , הומוגני כיס מרה- הנבדקת אינה בצום, לא נצפו אבנים. כליה ימנית- ציר אורך 11.2 סמ, רושם למערכת מאספת כפולה. כליה שמאלית- ציר אורך 10.8 סמ. הכליות בגדר הנורמה בגודל ובמבנה. אין לראות גוש מוצק ,אבן או הידרונפרוזיס טחול - תקין, הומוגני באורך 9.5 סמ. כיס השתן בנפח 520 מל, במבנה תקין. לאחר התרוקנות שארית שתן של 240 מל. לאחר התרוקנות שניה שארית שתן של 70 מל. חתום על ידי דר. סקוט פילדס בתאריך 29/07/2011. והטכנאית אמרה שנראה שאני לא מתרוקנת מספיק. מה יכולה להיות הסיבה לכך שלא יוצא לי ואני צריכה לחכות, אני ממש סובלת מזה? תודה מראש

09/08/2011 | 18:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

את צריכה לעבור בירור שכולל בדיקת גניקולוג, אורולוג ונוירולוג

11/08/2011 | 09:26 | מאת: ציפי

שלום וברכה, יש לציין שאני בת 30, רווקה דתיה (איני מקיימת יחסים). האם עדיין אני צריכה ברור של גניקולוג ונוירולוג חוץ מאורולוג?

מנהלי פורום אורולוגיה