תוצאות בדיקת דם ושתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2011 | 09:50 | מאת: יוסי

שלום רב עברתי בדיקות דם והתוצאות היו Creatinine: 1.05 Urea: 55 בבדיקות שתן ה microalbumin/creat היה 247 כאשר טווח הורמה הוא בין 0 ל30 ה Microalbumin-u-sample היה 170 כאשר טווח הנורמה הוא בין 5 ל 25 ה Creatinine-u- sample היה 68.80 עלי לציין שעברתי ניתוח TURP סגור לפני חודש האם תוצאות השתן מראות שיש בעיה רצינית בתפקוד הכליות ודורשות התייחסות מידית או לעשות עוד בדיקה בעתיד? תודה מראש

04/08/2011 | 12:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

השאל אמורה להיות מופנת לנפרולוג. כפי הנראה יש מעט חלבון בשתן. צריך לדעת פרטים נוספים כמובן כמו מלות רקע : סוכרת , לחץ דם , ועוד כל אלו יכולים לגרום לחלבון בשתן תפנה באופן מסודר לרופא משפחה או/ו לנפרולוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה