דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/07/2011 | 18:07 | מאת: ריקי

הנני בת 60 , עקב דלקת השתן טופלתי באנטיביוטקיה צפורל שלא השמידה את החיידק -אנטרוב אסבוריאה אח"כ טופלתי באינטיביוטיקה אופלודקס שאחרי 3 ימים הפסקתי אותה עקב תופעות לוואי של גזים, כאבי בטן, כאבי ראש, בחילה,סחרחורות, חולשה כללית נוראה. עכשיו אני סובלת מכאבים בבטן התחתנונה שהולכים ובאים לסרוגין, הרגשה כללית רעה וכאבי ראש ועיניים. האם יש קשר לדלקת בשתן? איזו אנטיביוטיקה היית מציע? האם יש מוצר/טיפול טבעי שיכול לעזור לי שאתה יכול להמליץ לי עליו? לציין כי הנני מאוד רגישה תרופות. אודה על תשובתך בהקדם.

31/07/2011 | 18:29 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

במקרה מסועף כמו זה , יש לבחור את הטיפול האנטיביוטי בקפידה. הדרך הטובה ביותר זה להתאים את הטיפול לחיידק ולתת אנטיביוטיקה לפי תשובת הבקטריוגרם. לא בטוח שיש קשר בין הדלקת לכאבי עיניים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה