מתן שתן מרובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/07/2011 | 21:14 | מאת: שחר

הדבר ידוע שכל אדם חייב לשתות לפחות 2 ליטר ביום מים,הבעיה שלי שאני פשוט לא מסוגל לעשות זאת כי אז אני רץ לשירותים כל חצי שעה פשוטו כמשמעו! אני מתאמן במכון כושר 4 פעמים בשבוע ואני צורך חלבון וקריאטין וכולם אומרים שאני חייב לשתות המון כי קריאטין סופח נוזלים,ושמתי לב שהכל בסדר איתי בימים שאני לא מתאמן כי אז אני לא שותה הרבה... הייתי אצל הרופא שעשה לי בדיקת שתן,בדיקת דם,ובדיקה בפי הטבעת והכל תקין. הרופא הציע לי כדורים שנקראים "אוקציבוטינין",ולא רק שאני לא חסיד של כדורים כימיים,זה עושה לי יובש בפה! השאלה שלי אם בכל אופן אני חייב לשתות הרבה (ולהשתין הרבה) ביחוד לאור העובדה שאני צורך קריאטין? והאם הבעיה שלי באמת נקראת "שלפוחית רגיזה"? מצטער על האריכות ותודה מראש!

31/07/2011 | 18:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

31/07/2011 | 18:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אחץ האבחנות שבאות בחשבון בסזבירות גבוהה זה שלפוחית רגיזה. ישנן תרופות מאותה קבוצה של האוקיבוטינין שגורמת לפחות תופעות לוואי בהחלט מומלץ לשתות כמות סבירה של נוזלים במשך היום

מנהלי פורום אורולוגיה