בעיה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/07/2011 | 23:15 | מאת: איתי

בחודש האחרון אני מרגיש מעורפל וקושי להתרכז, כמו כן צבע השתן שלי בצבע צהוב למרות שאני שותה אותו דבר כמו פעם, כמו כן לאחר שאני שותה כמות של נניח ליטר מים, אז אני משתין פעמיים בתדירות גבוהה שתן שקוף, ולאחר מכן הוא חוזר להיות צהוב- כאילו זה הברירת מחדל. זה לא היה ככה לעולם. כמו כן אציין שאני חושש שהתופעה התחילה לאחר ששתיתי אלכוהול לפני כחודש, האם אתה מוצא מכנה משותף? תודה מראש, איתי

30/07/2011 | 13:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

בהחלט יכול להיות קשר בין הדברים. ממליץ שתפנה לבדיקה של רופא. מספר בדיקות דם כולל תפקודי כבד ותפקודי כלייה יכולים לקדם את האבחנה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה