ש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/07/2011 | 00:13 | מאת: רוני

ושוב שלום מרוני.. שמשתין הרבה בלילה... שכחחתי לציין שמזה שנה וחצי קיימת צלי ירידה חזקה מאוד בחשק המיני.. הייתי די פעיל מינית ובעל חשק מיני הרבה מאוד יותר מאשר היום. כיום אני חסר חשק לחלוטין, 'מרצה' את אישתי [היפה מאוד] פעם בחודשיים לאחר חודשיים של תירוצים. עברתי בדיקת טסטורון שיצאה תקינה[ לא טובה מאוד אבל תקינה,בגבול הנמוך.. בעיות זקפה יש לי כמעט 3 שנים. קיימת זקפה אבל לא חזקה.. ושוב תודה רבה מראש רוני

29/07/2011 | 18:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לעיתים אם רמות הטסטוסרון בתחום הנמוך של הנורמה אז אני ממליץ על טיפול הורמונאלי תחליפי תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה