בעיות בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/07/2011 | 21:19 | מאת: צביה ביינהקר

שלום רב יש לי ילדה בת 5 חודשים בהריון גילו אצלי כליה מורחבת בעובר הייתי במעקב כשילדתי והישתחררתי מהבית חולים ביקשו מימני לעשות אולטראסאונד באולדראסאונד יצא שכליה ימין 9 ס"מ ללא הרחבה וכליה שמאל 9.2 עם מערכת מאספת גדושה מה זאת אומרת מערכת מאספת גדושה מה עושים במצב כזה ? זה גודל גדול לכליות וך אני מזה סימנים שיש בעיה ? יש לי אולטראסאונד חוזר בשבוע הבא מה עושים במצב של כליות גדולות ?

21/07/2011 | 11:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

גודש במערכת מאספת , בכוונה להרחבה של מערכת מאספת . כליות גדולות יכולות להיות ביטוי למערכת מאספת כפולה בין שאר הדברים. אחרי ביצוע ה- US יש לפנות לאורולוג ילדים או נפרולוג ילדים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה