nf 1

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/02/2009 | 01:25 | מאת: שמואל

שלום דק אני סובל מי NF1ו ולחן אופנתי k לmriרוש ומודגם תהליך מיצר מקום בתוך הגת המחילתית השמאלית אשר מואדר בחומר ניגודי קרוב לוודי ש מנינגיומה יש לי תופה שה מתנפחים לי השכים ימן וקהב חזק שלא ניתן לזו ש השעלה לך דק הים המחל שאני סובל nf1פוגת בשכים או גורמת גם לגידולים פנימאם קטנים שגורם לתופעה תודה רבה

14/02/2009 | 23:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא הצלחתי להבין את השאלה מכיוון שהיא כתובה בצורה לא ברורה. בכל מקרה במידה ויש נפיחות באשכים ממליץ לפנות לאורולוג בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה