נגע סולידי אקזופיטי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/06/2011 | 16:51 | מאת: אמיר

שלום רב ,אמא סובלת מס רב של חודשים בכאבי בטן חזקים ולעיתים די קרובות גם משילשולים.אמא עשתה בדיקת קולונוסקופיה ולא נמצאו ממצאים חריגים .בנוסף עשתה אמא בדיקת C.T ושם כתוב "נגע בכליה ימנית החשוד ב RCC/ובסיכום רשום "נגע סולידי אקזופיטי בגול של כ 20 מ"מ .אנחנו מאד דואגים האם אפשר לקבל הסבר ומידע בנושא הנ"ל תודה רבה ואשמח לקבל תשובה מהירה אמיר

07/07/2011 | 13:52 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לפי התשובה יש חשש שמדובר בגידול . אם אכן כך הדבר מדובר בממצא קטן , בד"כ ממצאים אילו אינם מסוכנים ולאחר הסרתם לרוב יש אחלמה מלאה

מנהלי פורום אורולוגיה