תפקודי כליות ודם בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/06/2011 | 11:20 | מאת: מאיר

בשבוע שעבר ביצעתי בדיקות דם ושתן. בתוצאות התקבל כי הקריאטינין שלי מעט גבוה (1.3 כשמקסימום הוא 1.2) והחומצה האוראית גם מעט גבוהה (7.1 כשבמקסימום הוא 7). בנוסף לכך, בבדיקת השתן התגלה דם בגובה של 0.1small mg/dL ולאוקוציטים בגובה של 75small leu/UL. מה יכולים להיות הגורמים לתוצאות אלו? אציין כי אני סובל מקרוהן ואני עם סטומה.

16/06/2011 | 11:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

1. קראטינין 1.3 - נראה מעט מוגבר (תלוי בערכי היחוס של המעבדה) עלייך לעבור בירור נפרולוגי. יתכנו סיבות רבות לערכים אלו , חשוב לעברו בירור 2. תוצאות השתן , יתכן ומדובר בדלקת , רצוי לחזור על בדיקה זדו ובדיקת תרבית שתן בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה