כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/06/2011 | 14:04 | מאת: אורי

שלום דוקטור. יש לי כאבים במשך זמן רב באשכים, פעם בשמאל ופעם בימין. הכאבים מגיעים כל חצי שנה לערך ונמשכים חודשייים-שלושה. ביקרתי אצל 3 אורולוגים, עשיתי כמה פעמים אולטרסאונד וכן בדיקת CT אבנים בכלייה, והכל תקין. בזמן האחרון יש לי נוזל דביק כזה שאני מתעורר איתו בלילה ואחרי ברור הסבירו לי שזהו קרי לילה. רציתי לשאול מה זה אומר בדיוק, ואיפה הזרע אם זה קרי לילה, איך מונעים זאת וממה זה מגיע. בנוסף האם זה מה שיכול לגרום לי לכאבים?

10/06/2011 | 15:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ככל הנראה אין קשר בין הכאבים באשכים לקרי לילה. אין טעם לטפל בקרי לילה , זה יחלוף עם הזמן

מנהלי פורום אורולוגיה