בהמשך לשאלתי מתאריך 6.6 בנושא דלקות חוזרות בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/06/2011 | 17:56 | מאת: ליאת

ד"ר נאמן שלום, ראשית, רב תודות על התשובה המהירה, בהמשך לשאלתי מתאריך ה 6.6 בנושא הדלקות החוזרות בשתן ובכליות, אכן בוצעה בדיקת ציסטוגרפיה ואף היא תקינה ללא ממצא חריג. מאחר ואני קצינה בקבע את רוב הבדיקות אנחנו מבצעים בחר"פ האם אפשר להגיע אליך לבדיקה עם הפניה צבאית לבית החולים? שוב תודה על העזרה אני באמת רוצה שיהיה כבר סוף לדלקות...

09/06/2011 | 18:00 | מאת: ליאת

דבר נוסף ששכחתי לעדכן הוא כי לא מדובר ברפלוקס.

10/06/2011 | 14:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אני חושב שכן , צריך לברר בחר"פ. באופן עקרוני (אל תתפסי אותי במילה) אני חושב שצה"ל כן מפנה לבית חולים מאיר בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה